• Ştiri

  Webhelp achiziționează...

  Grupul Webhelp anunță fuziunea cu MyStudioFactory, lider pe piața franceză a soluțiilor UX pe mobil, al dezvoltării de aplicații, și implementarea tehnologiilor inovatoare prin intermediul acestor aplicații. MyStudioFactory acompaniază companii mari în strategia lor mobilă și digitală prin proiectarea și dezvoltarea de servicii pentru companii din toate sectoarele de activitate, în special în domeniul serviciilor financiare (ING Direct, AXĂ Direct Insurance, Credit Agricole, Bourse Direct, BNP Paribas Groupama), frumusețe și de lux (L'Oreal, Louis Vuitton), mass-media (Canal +), servicii (Sodexo) și transport (Air France, RATP).

  Citește mai multe

 • Ştiri

  Webhelp achiziționează Netino

  Grupul Webhelp anuntă semnarea unui acord pentru achiziția companiei Netino, lider în domeniul e-moderație și proprietar al tehnologiei Moderatus. Această tranzacție strategică va permite liderului european în domeniul externalizării serviciilor de relații cu clienții și BPO să-și extindă activitățile digitale și să-și consolideze poziționarea ca și "Catalizator de tehnologie*". Activitățile Netino vor fi consolidate cu cele ale entitătii Webhelp Digital & Marketing Services, agenție operatională a Grupului, prezentă în România, specializată în managementul de conținut (introducerea și imbogătirea conținutului web, screening web, moderare UGC), Social Media (monitorizare și intervenții pe rețelele sociale) și Design grafic ( desigul suporturilor de comunicare online și offline).

  Citește mai multe

 • Ştiri

  Webhelp România creează 350...

  Grupul francez Webhelp își continuă politica de dezvoltare în România și deschide cel de-al 6-lea centru de relații cu clienții, la Iași, în ianuarie 2016. Prezent deja în București, Galați și Ploiești, cu 5 centre de relații cu clienții în care își desfășoară activitatea peste 2000 de angajați, prin deschiderea noului sediu, Webhelp va crea 300 de noi locuri de muncă pentru vorbitorii de franceză din Iași. Interviurile de angajare demarează la mijlocul lunii ianuarie iar inaugurarea noului centru de relații cu clienți va avea loc la finele lunii februarie.

  Citește mai multe

 • Ştiri

  Webhelp își continuă politica...

  Grupul Webhelp specializat în soluții și servicii de administrare a relațiilor cu clienții, devine astfel prezent în numeroase țări europene, inclusiv Germania, Cehia, Italia, Austria, Elveția și Polonia. La fix 15 ani de la crearea sa în iunie 2000, compania franceză confirmă dorința de a se impune ca lider european în soluții și servicii de management al relațiilor cu clienții și își propune alte achiziții importante în lunile următoare.

  Citește mai multe

   
 • Ştiri

  CONSEILLER DIGITAL FRANCAIS...

  Webhelp Roumanie est actuellement à la recherche des collègues enthousiastes, communicatifs, qui aiment bien travailler en équipe pour un de nos clients, un important groupe international électronique et téléphonique grand public.

  Citește mai multe

   

Veniți alături de noi

pop-up

2016 © Webhelp Toate drepturile rezervate | Contactează-ne |