Dacă 90% dintre managerii noștri provin din promovare internă, este pentru că noi știm să cultivăm abilitățile în cadrul echipelor noastre.

Managerul de astăzi este consilierul client de ieri,

Ai putea fi chiar tu !

 • Povești de succes

  Toți au debutat în postul de Consilier Client!

  În marea familie Webhelp am intrat în urmă cu 14 ani. Eram în primul an de facultate și îmi doream un job part time, strict pe durata celor 4 ani de studii. Am început, la fel ca majoritatea, de la postul de Consilier client, într-un domeniu care pentru mine s-a dovedit fascinant : Retail. Mi-a plăcut atât de mult, încât am trecut la un program full time și am profitat de toate oportunitățile care s-au ivit pentru a avansa. Prin urmare, am trecut printr-o varietate de funcții : Formator, Team leader, Controlor de calitate , Responsabil de raportare și planificare, iar acum sunt Financial Controller. Jobul actual îmi oferă ocazia să pun toată expertiza mea operațională, acumulată în acești ani, în serviciul echipei. Dacă și ție îți plac provocările și vrei să evoluezi, Webhelp îți oferă șansa să transformi un job din timpul facultății într-o super carieră !

  Aurelia Ion

 • Povești de succes

  Toți au debutat în postul de Consilier Client!

  Mi-am început aventura alături de Webhelp în anul 2009, pe poziția de Consilier Vânzări. Pe lângă faptul că Webhelp este o multinațională și un jucător de referință pe piața de Outsourcing, compania este o adevărată academie, unde ai șansa să înveți de la cei mai buni, să te dezvolți și să îți construiești un parcurs profesional foarte competitiv pe piața muncii. În prezent, gestionez divizia de Local Market, contribuind activ la dezvoltarea acesteia. În cazul în care ești dinamic, ai obiective bine definite, ești dornic să înveți lucruri noi în fiecare zi și să te dezvolți în cadrul unei companii de succes: join us, I can’t wait to meet you!

  Cosmin Dogariu

 • Povești de succes

  Toți au debutat în postul de Consilier Client !

  Ca multi dintre colegii mei, susțin că Webhelp este o adevărată școală de carieră. Începând cu 2011, am învățat enorm de multe lucruri utile și am reușit să evoluez trecând natural prin toate etapele, de la postul de Consilier Clienți până la cel de Manager de proiect. Acum coordonez echipele a 4 proiecte și aproximativ 80 de oameni. Zi de zi, gestionez echipe, dar mai ales emoții. Nu este ușor, dar este o provocare care mă menține activă și care îmi permite să învăț ceva nou în fiecare zi. Ți-ai dori un parcurs profesional similar ? Vino în echipa noastră și noi te vom ajuta să evoluezi !

  Andra Jipa

 • Povești de succes

  Toți au debutat în postul de Consilier Client !

  Nu știu când au trecut perioada de training și primii 2 ani în care am fost Consilier clienți. Am avut parte de noi provocări care mi-au schimbat total parcursul profesional. După ce am postulat pentru o funcție de Reporting, am fost Responsabil gestiune aplicații tehnice, Administrator baze de date și Programator. Urmând multiple formări și fiind implicată în cele mai frumoase și complexe proiecte, acum sunt Șef Departament dezvoltare aplicații IT în cadrul Webhelp România, totul pe parcursul a 11 ani. Dacă ești o persoană ambițioasă și pui pasiune în ceea ce faci, cu siguranță îți vei găsi locul alături de noi!

  Oana Tanase

 • Povești de succes

  Toți au debutat în postul de Consilier Client !

  Îmi amintesc că în 2008 nu am vrut să mă prezint la primul interviu planificat la Webhelp. Bine am făcut că mi-am schimbat decizia. Au urmat ani foarte frumoși în companie, iar posibilitățile de promovare au venit cam la fiecare 2 ani. Am trecut de la Consilier Clienți la Manager Senior de Proiect, datorită formărilor continue pe care le-am urmat în cei 9 ani de activitate. Am întâlnit colegi care mi-au influențat atât cariera cât și viața, prieteni pe care îi apreciez și îi stimez. La Webhelp, fiecare zi e o nouă provocare, avem ocazia să lansăm proiecte noi, să ne mărim aria de cunoștințe și să ne dezvoltăm atât profesional, cât și personal.

  Patricia Damaș

Talent Management

1

La Webhelp, fiecare angajat este actor în dezvoltarea sa profesională. De aceea, am creat un sistem de management al talentelor, menit să susțină dezvoltarea potențialului și anticiparea nevoilor de mâine.

2

Pentru a favoriza dezvoltarea potențialului colegilor noștri am pus în aplicare diferite acțiuni: coaching, participarea în proiecte transverse, cursuri de formare, competiții...

3

Webhelp are, de asemenea, o politică de mobilitate națională și internațională. Aceasta oferă angajaților perspective pentru ca aceștia să-și poată construi un parcurs profesional durabil.

Avantejele Webhelp !

Te bazezi pe implicarea ta și pe rezultatele tale pentru a evolua? Și noi la fel!

Comitetele de promovare:

Acestea sunt organizate cel puțin o dată pe an pentru promovările aferente posturilor ce se desfășoară în afara Assessment Center. Aceste comitete de promovare sunt alcătuite din reprezentanți ai echipelor de management și resurse umane.

Centrul de Evaluare:

Pentru a ne asigura că suntem obiectivi, am pus în aplicare un sistem transparent cu mai mulți evaluatori: acest lucru limitează riscul de eroare sau prejudecăți în alegerea persoanelor potrivite pentru a promova.

1

Evaluarea se bazează pe scenarii care permit angajatorului să observe potențialul real al candidatului, contrar a ceea ce poate vedea într-un simplu interviu.

2

Aceasta este realizată de mai mulți evaluatori din medii diferite: comitetul de conducere, responsabilul de resurse umane, managerul site-ului, managerul de operațiuni, managerul de producție etc. pentru a oferi o examinare încrucișată a procesului de promovare.

3

Este un sistem multi-evaluare: candidații sunt evaluați în multiple exerciții, folosind o varietate de instrumente de evaluare.

Joburi disponibile în domeniile

Telecom si Media Hi-Tech

30 de oportunităţi

Webhelp newsletterVotre navigateur est obsolète.

Attention, sans la mise à jour de votre navigateur,
la visualisation des pages du site Webhelp Portugal ne sera pas
optimale ! Nous vous invitons à mettre à jour votre navigateur :

×

Vous voulez passer votre
entretien ?

Nous vous rappelons tout de suite :Horaires d’ouvertures hors jours fériés :

Du Lundi au Vendredi
09h00 à 12h00
15h00 à 18h00

Bienvenue

Pose tes questions, nous répondons

Salam
Bonjour, Je suis ici, comment puis-je t'aider ?