”We call it caring” - o campanie #WeCare by Webhelp România

”We call it caring” - o campanie #WeCare by Webhelp România

 

Între 27 noiembrie și 15 decembrie 2018, Webhelp desfășoară  We call it caring,  una dintre cele mai ample campanii de fapte bune pe care le-am organizat în cei 18 ani de când exersăm responsabilitatea socială în România.  

În fiecare sediu Webhelp am pregătit un spațiu de lucru special, dedicat campaniei We call it caring, care a vizat contactarea a 5000 de companii din România, cu scopul de a le convinge să redirecționeze 20 % din impozitul lor pe profit către asociația Hope and Homes for children.  

Voluntarii Webhelp din cele 5 sedii de la Iași, Galați, Ploiești și București, cot la cot cu membrii boardului, s-au înscris în campanie și și-au unit forțele pentru a sprijini o cauză nobilă. Faptele bune nu sunt numai despre bani și cadouri, ci și despre timpul pe care îl putem investi pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de noi. În cadrul campaniei We call it caring, am  sunat pe parcursul a 3 săptămâni, una câte una, cele 5000 de companii și am făcut tot posibilul în a le convinge de cauza noastra și, mai ales, să redirecționeze 20% din impozitul lor pe profit către Hope and Homes for children.   

Asociația pe care o susținem are misiunea de a închide vechile orfelinate din România și de a le înlocui cu unele care se bazează pe conceptul familial, în care copiii să primească iubirea și căldura atât de necesare dezvoltării lor.   

Resursele pe care asociația Hope and Homes for children le-ar putea atrage datorită campaniei We call it caring, derulată de Webhelp România, înseamnă mult pentru copiii orfani sau abandonați, aflați în centre de plasament din întraga țară.

Împreună schimbăm lumea în bine!

#WeCare

 

Joburi disponibile în domeniile

Telecom si Media Hi-Tech

30 de oportunităţi

Webhelp newsletterVotre navigateur est obsolète.

Attention, sans la mise à jour de votre navigateur,
la visualisation des pages du site Webhelp Portugal ne sera pas
optimale ! Nous vous invitons à mettre à jour votre navigateur :

×

Vous voulez passer votre
entretien ?

Nous vous rappelons tout de suite :Horaires d’ouvertures hors jours fériés :

Du Lundi au Vendredi
09h00 à 12h00
15h00 à 18h00

Bienvenue

Pose tes questions, nous répondons

Salam
Bonjour, Je suis ici, comment puis-je t'aider ?