Termeni și condiții

 

TERMENI ȘI CONDIȚII :

►Utilizarea portalului Webhelp Cariere www.job.webhelp.ro este în acord cu legea.

►Webhelp își rezervă dreptul să șteargă fără niciun fel de anunț orice mesaj, conținut sau material care nu corespunde cu aceste condiții.

►Odată ce sunteți de acord cu utilizarea parțială sau totală a serviciilor oferite de către compania Webhelp România, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile (dacă sunteți înregistrat sau nu sunteți înregistrat pe site), fără limitare sau calificare, și admiteți faptul că le-ați citit în integralitate.

Webhelp Romania își rezervă dreptul să actualizeze sau să modifice aceste Termene de Utilizare precum și "Datele personale" în orice moment.

►Utilizarea prelungită a Serviciilor după realizarea acestor schimbări se traduce prin consimțământul cu aceste schimbări. Orice încălcare a acestor Termene de Utilizare poate să rezulte printr-o încetare a relației cu compania și închiderea contului.

Prin utilizarea serviciilor sitului Webhelp cariere, garantezi și îi acorzi Companiei dreptul și o licență - irevocabilă, perpetuală, non-exclusivă, transferabilă, fără suveranitate, aplicată în toată lumea (cu dreptul de a sublicenția) - de a copia, performa, folosi public, reforma, traduce, extrage (în totalitate sau parțial) și pentru distribuire orice Informație de Utilizator pentru orice scop, în legătură cu situl sau promovarea sa. 

►Prin folosirea acestui Website, accepți termenii de utilizare descriși mai sus, fără prejudecăți față de orice contract sau prejudiciu realizat de companie.

►Orice dispută referitoare la interpretarea sau executarea unui angajament contractual referitor la prezentul site o să fie în jurisdicția administrativă exclusivă a curților care funcționează sub legea română.

Protecția datelor cu caracter personal

2016 © Webhelp Toate drepturile rezervate | Contactează-ne |