Ştiri

Distribuie pe

12-05-2017 : Webhelp achiziționează MyStudioFactory

 

MyStudioFactory, agenție specializată în strategia digitală, UX și dezvoltare în special pe dispozitive mobile, s-a alăturat Webhelp și va consolida, astfel, activitătile Grupului în mediul digital pentru a furniza o experientă client end-to-end tot mai fluidă.

 

București, 5 decembrie 2016

 

Grupul Webhelp anunță fuziunea cu MyStudioFactory, lider pe piața franceză a soluțiilor UX pe  mobil, al dezvoltării de aplicații, și implementarea tehnologiilor inovatoare prin intermediul acestor aplicații. MyStudioFactory acompaniază companii mari în strategia lor mobilă și digitală prin proiectarea și dezvoltarea de servicii pentru companii din toate sectoarele de activitate, în special în domeniul serviciilor financiare (ING Direct, AXĂ Direct Insurance, Credit Agricole, Bourse Direct, BNP Paribas Groupama), frumusețe și de lux (L'Oreal, Louis Vuitton), mass-media (Canal +), servicii (Sodexo) și transport (Air France, RATP).

 

Acest acord a fost semnat cu Altavia, Provestis și de către management și va intra în vigoare înainte de sfârșitul anului 2016. Această tranzacție strategică îi va permite liderului european din domeniul externalizării serviciilor de relații cu clienții, extinderea activităților sale digitale și consolidarea poziționării ca «  Facilitator de tehnologie * ».  Parte din strategia globală de creștere a Webhelp, aceasta este ce de-a 10-a achiziție a Grupului, într-o perioadă de 24 de luni.

 

Fuziunea răspunde dorinței Grupului Webhelp de a își consolida oferta de servicii în domeniul digital: deplin integrat în ecosistemul clienților săi, MyStudioFactory își acompaniază partenerii în definirea strategiilor lor digitale, implementarea și dezvoltarea interfețelor multi-canal. MyStudioFactory s-a impus în ultimii ani ca jucător major în segmentul UX.

Această tranzacție va adăuga expertize și oportunităti de creșterea pentru ambele companii. Pentru Webhelp, în domeniul digital, în special pe platforme mobile, MyStudioFactory aduce expertiză în strategie, UX și dezvoltare. La aceasta se adaugă capacitatea sa de a oferi tehnologii inovatoare (realitate augmentată, CRM mobil ...). Această combinație de expertize este în concordanță cu strategia de acompaniere pe care Webhelp o are pentru clienții săi, pentru ca aceștia să beneficieze de o experientă client multi-canal din ce mai fluidă. Pentru MyStudioFactory, Webhelp aduce sinergii comerciale puternice ( peste 500 de companii au încredere în Webhelp pentru a gestiona și optimiza relațiile cu clienții lor), o rampă de lansare pe piața internatională, precum și o bază de inițiative tehnologice în plină expansiune (Bots, Data Science, social selling...)

Alexandre Fretti, Director General Webhelp Franța, este încântat de această tranzacție: "Aceasta achizitie marchează o nouă piatră de hotar în strategia noastră de dezvoltare. Cu MyStudioFactory, Webhelp își consolidează amprenta digitala și adăugă o nouă cărămidă la expertiza sa pentru a oferi clienților Grupului o soluție la cheie și mulți-canal in relația cu clienții lor".

O ofertă globală de servicii pentru a oferi o experiență client end-to-end

Modul de funcționare a celor două companii rămâne neschimbat: Guillaume Bonneault și Belaïd Moucer răman în fruntea companiei. Sediul social și echipele MyStudioFactory răman în arondissementul 8 din Paris.

Potrivit lui Vincent BERNARD, CEO Webhelp Franța: "Grupul nostru a cunoscut în ultimii ani o creștere semnificativă și și-a extins operațiunile în noi teritorii și servicii. Suntem încântați să ne unim forțele cu MyStudioFactory pentru a deveni, la nivel internațional, un jucător cheie în"Customer Centric BPO"(externalizarea proceselor de afaceri orientate spre client)."

Guillaume Bonneault CEO MyStudioFactory declară"datorită celor peste 500 de clienți și celor 26 de filiale Webhelp la nivel internațional, Grupul Webhelp ne oferă perspective solide de creștere ."

Consultanți ai MyStudioFactory, fondatorilor, Altavia și Provestis: Bryan, Garnier & Co, SVLF (François Bourrier Camille Pedrini)

Consultanți ai Webhelp : Gide Loyrette Nouel (Thomas Urlacher, Nathalia Li)

 

Relația cu presa:

Iulia Becheanu

Webhelp Romania

M: +40 (0)7 51 18 70 16 

ibecheanu@ro.webhelp.com

 

Despre Webhelp

Webhelp este un jucător global din domeniul externalizării serviciilor de relații cu clienții și BPO, specializat în experiența client, gestiunea plătilor, vanzări și servicii de marketing, prin canale de voce, sociale și digitale.

Prezent în 28 de tări, cu peste 35 000 de angajați in mai mult de 100 de centre, ambiția noastră este de a îmbunătăti performanța clienților noștri prin dezvoltarea unor soluții ce vor transformă definitiv modelele lor de afaceri, oferindu-le un avantaj competitiv.

În portofoliul de clienți Webhelp se regăsesc cele mai dinamice companii din lume : Sky, Shop Direct, Bouygues Telecom, Direct Energie, KPN, Vodafone, La Redoute, Michael Kors și Valentino.

Cu sediul central la Paris, compania a înregistrat o creștere a veniturilor cu peste 250% în ultimii patru ani, în principal investind în capitalul uman și oferind clienților săi un suport cu valoare adăugată pentru a face fată provocărilor unei lumi multi-canal.

Webhelp este deținută de managementul său și, din februarie 2016, de KKR, fond global de investiții.

Mai multe informații pe www.webhelp.com

 

Despre MyStudioFactory

Fondată în 2007 de către Guillaume Bonneault si Belaïd Moucer, MyStudioFactory este o agenție specializată în asistarea clienților săi în toate dimensiunile digitalizării (Analiza strategică, audit tehnologic, dezvoltare tehnică, implementare, raportare si optimizare).

Bazata pe un know-how recunoscut, compania se poziționeaza ca etalon pe piață. Diversitatea clienților săi permite MyStudioFactory să ofere o expertiză distincta și unică.

Mai multe informații pe www.mystudiofactory.com

2016 © Webhelp Toate drepturile rezervate | Contactează-ne |